Wanneer moet ik een schikking of buy-out voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering nemen?

//Wanneer moet ik een schikking of buy-out voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering nemen?

Wanneer moet ik een schikking of buy-out voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering nemen?

Wanneer moet ik een schikking of buy-out voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering nemen?

Op het moment dat u in een langdurige arbeidsongeschiktheid (LTD) verkeert, kan de verzekeringsmaatschappij u een schikking of uitkoop aanbieden. Hoewel dit aanbod vanaf het begin liberaal (en aanlokkelijk) lijkt, moet u er rekening mee houden. Arbeidsongeschiktheidsverzekering agentschappen bieden zelden een redelijke schikking bij hun eerste bod – en u zou een aanzienlijk salaris mislopen als u de kans erkent.

Wat is een schikking of buy-out voor langdurige arbeidsongeschiktheid?

Op het moment dat de verzekeringsmaatschappij uw LTD-garantie onderschrijft of een rechtbank uw voordelen toestaat, moet u deze termijnen consequent ontvangen. In het geval dat uw toestand niet verbetert, kunnen deze voordelen doorgaan tot u de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Dat is een opmerkelijke geldgerelateerde toezegging voor de verzekeringsmaatschappij, en ze willen deze kosten graag verlagen.

Op het moment dat u uw ERISA-garantie vereffent, geeft u uw recht op voortschrijdende uitkeringen af ​​in ruil voor een eenmalige afbetaling. Wanneer u een uitkoop erkent en de verzekeringsmaatschappij u een cheque uitreikt, krijgt u geen arbeidsongeschiktheidsuitkeringen meer – en als u uw perspectief aanpast, kunt u niet terugkeren en ergens in de toekomst meer loon vragen.

Wanneer moet ik mijn LTD-claim regelen?

Elke ERISA-garantie is buitengewoon en er zijn geen basisuitspraken over wanneer u genoegen zou moeten nemen. U zou eerder moeten nadenken over een opeenvolging van componenten en behoeften:

 • Leeftijd en toekomst
 • Geldgerelateerde zekerheid en verschillende salarisbronnen
 • Kans om weer aan het werk te komen
 • De kwaliteit van uw zaken (als de organisatie uw kwalificatie voor uitkeringen in twijfel trekt)
 • Ongeacht of het bod zinvol is

We beheren personen met een handicap door middel van dit onderzoek, waarbij we ons richten op hun buitengewone omstandigheden en doelstellingen. We accepteren dat u uw ERISA-garantie mogelijk moet afwikkelen wanneer dit in uw grootste voordeel is en u de verwikkelingen van een buy-out volledig begrijpt.

We geven onze klanten de tijd en gegevens die ze hebben om genoegen te nemen met betrouwbare keuzes. We pleiten bovendien brutaal voor hen en strijden voor hen om een ​​redelijk afbetalingsbedrag te garanderen.

4 Overwegingen voordat u uw ERISA-claim behandelt

Hoewel iedereen met een ERISA-advocaat zou moeten praten om een ​​op maat gemaakt onderzoek van hun zaak te krijgen, zijn er een paar belangrijke overwegingen bij elke schikking inzake arbeidsongeschiktheid.

 1. Wat is uw leeftijd en levensverwachting?

Aangezien u levenslange arbeidsongeschiktheidsuitkeringen kunt krijgen (of totdat u de pensioengerechtigde leeftijd bereikt), zullen uw leeftijd en toekomst de schatting van uw LTD-garantie volledig beïnvloeden. Op het moment dat u de emmer schopt, eindigen uw voordelen.

 1. Wat is de huidige waarde van uw LTD-claim?

Hoewel uw LTD-garantie meer dan 20 jaar $ 600.000 waard kan zijn, is dat niet de “huidige waarde”. Geld is vandaag meer waard dan het over 10 jaar zal zijn – vanwege uitbreiding en verschillende elementen.

Op het moment dat actuariële onderzoekers en banken de huidige waarde vaststellen, moeten zij het passende tempo van rendement en uw normale lengte van voordelen erkennen. Het is een verwarde cyclus die het beste aan de specialisten kan worden overgelaten.

 1. Betaalt u belasting over uw uitkoop?

Een schikking van sommige arbeidsongeschiktheidsregelingen, bijvoorbeeld die waarvoor u betaalt met nabetalingsdollars, is niet beschikbaar. Hoe het ook zij, u kunt eindigen met het betalen van de IRS en Illinois Department of Revenue nadat bepaalde ERISA-claims zijn afgehandeld.

Voordat u uw LTD-garantie afwikkelt, moet u met een ervaren advocaat voor onvermogen praten die u kan helpen met het begrijpen van de beoordeling en geldgerelateerde gevolgen van de voorgestelde buy-out.

 1. Heeft u een financieel plan voor de toekomst?

Een schikking van $ 300.000 lijkt misschien een geldelijk voordeel. Als u echter niet kunt werken, zal dit bedrag snel verdwijnen als u voor de tabbladen zorgt, klinische overweging krijgt en de behoeften van uw gezin in de gaten houdt.

Stel uzelf de volgende vragen voordat u uw ERISA-garantie verrekent:

 • Heeft u verschillende salarisbronnen?
 • Is het waar dat u socialezekerheidsuitkeringen accepteert?
 • Heeft u afstand van uw toekomstige klinische en langetermijnzorgbehoeften?
 • Is het juist om te zeggen dat u tevreden bent met het afhandelen van uw schikking en het volgen van een bestedingsplan?

Als de kans bestaat dat u niet goed en opzettelijk hebt nagedacht over de antwoorden op deze vragen, is het tolereren van een afbetaling van een enkel bedrag waarschijnlijk geen slimme gedachte.

URL: – https://www.aovonlinevergelijken.nl/

Met AovOnlineVergelijken.nl kunt u online een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten. Met AovOnlineVergelijken.nl profiteert u van de beste voorwaarden tegen de scherpste premie. Het voordeel zit in het collectief van 70.000 ondernemers.

 
Door | 2020-09-09T11:49:21+00:00 september 9th, 2020|Financieel|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie