Trouwen: welke muziek past bij jouw bruiloft?

//Trouwen: welke muziek past bij jouw bruiloft?

Trouwen: welke muziek past bij jouw bruiloft?

Trouwen: welke muziek past bij jouw bruiloft?

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven zeggen ze altijd. Nu betekent dat dus ook dat je dan ook graag alles uit de kast haalt om die mooiste dag dan ook echt mooi te krijgen. Uiteraard een dag helemaal naar jouw wensen. Waarschijnlijk wil je dan naast alle ceremoniële verplichtingen eveneens een prachtig feest laten plaatsvinden. Maar waar kies je dan voor? Kies je voor live muziek of een DJ? En als je dan voor een DJ kiest: welke DJ is dan het meest geschikt? Kies je liever voor live: kies je dan voor een romantische gitarist die er vooral een gemoedelijke sfeer van maakt of voor een band die het dak eraf speelt?

Live of een drive-in-show?

Natuurlijk is hier geen standaard antwoord op te geven. Kies in de eerste plaats dat wat jij het mooiste vindt. Ga je voor een ouderwetse boerenbruiloft, dan is een band misschien meer passend. Wil je juist een feest waar iedereen het naar zijn zin heeft en iedereen op de dansvloer plaats durft te nemen, dan is een DJ juist de mooiste oplossing! Een echte bruiloft DJ is dan de grote aanrader.

Waarom een allround bruiloft DJ?

Een echte bruiloft DJ weet hoe een huwelijksfeest tot zijn recht komt. Het is toch een heel andere happening dan een discofeest voor een verjaardag of een avond draaien in een uitgaansgelegenheid. Kies je dan ook nog voor een superenthousiaste allround DJ, dan zit je helemaal goed. Deze mensen zijn op de hoogte van muziek uit vele decennia, waardoor niet alleen jij, maar ook je (groot-)ouders het naar hun zin hebben. Je kunt natuurlijk kiezen voor een bepaald genre, als je dat leuker vindt. Maar een feest met van alles en nog wat is voor iedereen leuk.

Jouw wensen staan voorop

Bedenk goed wat jullie wensen zijn en bespreek deze vooraf met de DJ. Is dit contact niet mogelijk, dan is het misschien verstandiger om even verder te zoeken. Jouw feest is immers pas geslaagd als het ook echt naar jouw wensen wordt gevierd. Een professionele DJ zal met jou meedenken om samen tot een mooi resultaat te komen. Soms is het mogelijk om met deze DJ ook een live-artiest in te huren. Dan heb je de voordelen van beide varianten in 1 keer. En de afwisseling maakt het alleen maar leuker! Een bruiloft DJ huren met andere extra’s is ook mogelijk. Overleg met de DJ zodat jullie tot een machtig resultaat komen en jij én je gasten met veel plezier terugdenken aan jouw bruiloftsfeest.

 
53
Door | 2020-06-11T10:07:06+00:00 juni 11th, 2020|Feesten|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie