Een prachtige dag? Lees hier de tip!

/, Restaurants/Een prachtige dag? Lees hier de tip!

Een prachtige dag? Lees hier de tip!

Een prachtige dag? Lees hier de tip!

Een van de gezelligste steden in Nederland is wel Delft. Delft heeft vele terrassen en een groot plein, genaamd de Beestenmarkt. Ook de mooie Maria van Jessekerk is een prachtige kerk waar vele mensen naar komen kijken. Vooral is Delft zo’n mooie stad om de sfeer en gezelligheid. Een Biercafé kan dan natuurlijk niet missen. In Delft zijn veel studenten die daar studeren aan de universiteit. Een biercafé is er altijd in een studentenstad. De geschiedenis achter de stad maakt Delft ook een mooie stad voor een ander soort publiek. Het monumentale pand van Belgisch Biercafé Belvédère heeft een lange geschiedenis achter zich. Ontdek dit nu door te lunchen, dineren of een heerlijke speciaal bier te drinken bij Belgisch Biercafé Belvédère. Er is voor ieder wat hij wenst en de stad dient voor alle soorten publiek. Belgisch Biercafé Belvédère is niet het enige biercafé die gelegen is in Delft.

 

In hartje Delft is het sfeervolle Belgisch Biercafé Belvédère gevestigd. Zij zijn zo speciaal omdat zij allerlei speciaal bieren aanbieden. Er is voor ieder wat wils. Van een fruitige bier met licht bittere nasmaak, genaamd de Vedett PIA tot De Chimay Wit met volle aroma’s van droge druif en muscat, met een heerlijk bittere smaak. Belgisch Biercafé Belvédère schenkt wel 40 verschillende bieren. Bent u toch wat meer van een kruidige bier, dan is de Delirium Tremens u zeker aan te raden. U zult zeker niet weggaan zonder een heerlijke bier genuttigd te hebben.

 

Naast dat Belgisch Biercafé Belvédère een biercafé is, bieden zij ook een lunch en diner aan. Deze zijn culinair, maar ook gewoon. Het is maar net waar u meer van houdt. Geniet nu van een heerlijke bier in het biercafé met uitzicht op de prachtige kerk en het mooie plein. Dit is een ervaring die u niet zult vergeten. Ook voor feesten en partijen is Belgisch Biercafé Belvédère zeker een perfecte gelegenheid. Wacht niet langer en reserveer snel op de website.

 

 

 
Door | 2017-01-03T11:35:00+00:00 januari 6th, 2017|Feesten, Restaurants|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie