Hippe taartdoos is de finishing touch!

/, Geen onderdeel van een categorie, Webwinkels/Hippe taartdoos is de finishing touch!

Hippe taartdoos is de finishing touch!

Hippe taartdoos is de finishing touch!

Koken en bakken is helemaal in! Sinds het geweldige succes, lijken alle bakvormpjes, fondantrollen en kookboeken niet meer aan te slepen in winkels. Her en der poppen speciaalzaken voor bak- en kookgerei op als paddenstoelen. De gedeelde hobby van Nederlanders van dit moment is koken en baken. Een heerlijke bezigheid waar je een paar uurtjes zoet mee kan zijn. Het toffe van koken en bakken is dat je hier juist anderen ook blij mee kan maken. Met elkaar kan je op die manier heerlijk genieten van jouw zelf gemaakte creaties. Naast het bakken en koken zelf, is ook de aankleding van de eigen baksels een kunst op zich. Mooi versieren en prachtig opdienen, zoals in een taartdoos op of mooi servies, maken het helemaal af.

 

Leuke taartdoos

Wie een mooie en lekkere taart heeft gebakken, gaat deze natuurlijk niet in zijn eentje opeten. De sensatie van jouw eigen gemaakte taart wil je natuurlijk delen met de mensen om je heen. Daarom is het leuk als je de taart ook eens bij jouw buurvrouw, beste vriendin of lieve zus kan brengen. Toch is het een beetje afgezaagd als je de taart in jouw eigen plastic curver doos komt brengen. Het is juist zo leuk als je de taart in een prachtige taartdoos verpakt. Een taartdoos die helemaal past bij de taart, in dezelfde sfeer, stijl en kleuren. Je kan dan bijvoorbeeld zelf een blanco taartdoos kopen en deze zelf helemaal versieren. Super tof om zelf te doen! Je kan dit zelfs doen in de tussentijd dat de taart in de oven staat.

 

Dailystyle

Ben jij op zoek naar een bijpassende taartdoos bij al jouw zelfgemaakte creaties? Dan kan je eens een kijkje komen nemen in het brede assortiment van Dailystyle. Ook blanco taartdozen kan je hier kopen. Je versiert het zelf en de ontvanger zal overvallen worden van een prachtig kado!

 
Door | 2017-09-20T13:51:20+00:00 september 20th, 2017|Feesten, Geen onderdeel van een categorie, Webwinkels|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie