Voor een echte mannenavond moet je bij deze brasserie zijn

//Voor een echte mannenavond moet je bij deze brasserie zijn

Voor een echte mannenavond moet je bij deze brasserie zijn

Voor een echte mannenavond moet je bij deze brasserie zijn

Laatst was ik met een stel vrienden in de stad en we hadden eigenlijk wel zin om een biertje te gaan drinken. We zijn verschillende tentjes in geweest, maar het duurde een tijdje voordat we iets vonden waar we bleven hangen. We waren als eerst een oud soort kroegje in gegaan, maar hier was het zo oud aangekleed, dat we ons er niet echt in thuis voelde. Na een paar drankjes zijn we vervolgens naar een hippe bar gegaan, maar ook hier bleven we niet lang. Het was hier zo druk dat we niet eens konden zitten en ook het bestellen duurde een eeuwigheid. Na een tijdje kwamen we uit bij een brasserie die er erg gezellig en ook niet al te druk uitzag.

Vele soorten bieren

Deze brasserie was uiteindelijk de winnaar van de avond, want hier hebben we de overgebleven avond gezeten en biertjes genuttigd. Hier waren er veel bieren te verkrijgen van de tap en ook het flesassortiment was erg uitgebreid. Perfect dus voor een mannenavondje. De brasserie zelf was erg leuk en modern aangekleed en er waren hele fijne zitstoelen en banken. Ook de kaart viel verre van tegen. Je kon veel nationaal bekende borrelhapjes krijgen. Zo hebben wij meerdere malen iets uit de frituurpan genomen, maar hebben wij ook nacho’s besteld. Wij konden zelfs nog dineren hier als we dit wilden. De keuken was tot 1 uur open voor diner en tot 5 uur open voor snacks.

Speeltafels

Mochten wij nog eens een mannenavond houden dan zullen wij ongetwijfeld naar deze brasserie terugkeren. We hebben ons goed vermaakt. Er waren ook nog dartborden en voetbaltafels aanwezig waar je gebruik van mocht maken. Zelfs de pooltafel kon je gratis gebruiken. De vele soorten bieren waren natuurlijk ook geen tegenvaller. Al met al was het een erg leuke en gezellige avond.

 
Door | 2018-12-11T07:59:25+00:00 december 11th, 2018|Eten & Drinken|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie