Terras Delft

//Terras Delft

Terras Delft

Terras Delft

Mijn vriendinnen en ik gaan graag terrasjes pakken wanneer het lekkerder weer wordt en wij allen vrij zijn. Nu hebben wij allen een ander soort baan en is het vinden van een geschikte datum altijd een hele puzzel. Wanneer wij eruit zijn welke dag wij kunnen, is het nog de vraag waar we geen gaan. Gelukkig kunnen wij vrijwel altijd terecht bij een heerlijk terras in Delft. Niet alleen is dit terrasje erg aangenaam en kan je er heerlijk eten en drinken. Het ligt tevens ook in een van de drukbezochte straten van Delft. Wat het heerlijk maakt om er te zitten en mensen te kijken. Delft is een heerlijke stad om je dag door te brengen. Wanneer je dat ook gaat doen, ga dan vooral naar dit prachtige terrasje om wat te drinken of te eten.

Wat is dit café?

Wat is dit prachtige terras in Delft dan? Dat zal ik je vertellen en ik zal je ook meteen laten weten waarom je juist hierheen moet gaan. Allereerst is het een biercafé, wat het net een andere uitstraling geeft dan de gemiddelde restaurantjes en cafeetjes in Delft. Je kan hier dus verschillende soorten bieren proberen en bestellen. Zij hebben elke week een bierproeverij waarvoor je je kan inschrijven. Mocht je een echte bierliefhebber zijn, dan is dit café zeker aan te raden. Ze zijn voornamelijk gericht op de Belgische bieren.

 

Bekijk de website voor het menu

Ben je nog steeds niet overtuigd om bij dit café te gaan drinken of eten? Kijk dan snel even op de website. Hier vind je zowel de menu kaarten voor lunch en diner, maar natuurlijk is hier ook de bier kaart te vinden. Daarnaast kan je ook online reserveren voor het terras in Delft. Ook hiervoor dien je je te bevinden op de website van hen.

 

 

 
Door | 2019-07-10T12:45:49+00:00 juli 10th, 2019|Eten & Drinken|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie