Smoothie bar: een combinatie van gezond en lekker!

/, Feesten/Smoothie bar: een combinatie van gezond en lekker!

Smoothie bar: een combinatie van gezond en lekker!

Smoothie bar: een combinatie van gezond en lekker!

Het is tegenwoordig steeds meer zoeken naar, wat is nu lekker en toch gezond. Veel mensen houden namelijk van fastfood en denken niet eens maar aan groenten. De smaak van groenten is niet voor iedereen genieten. Heb je dan weleens een smoothie geprobeerd met groenten en fruit? In een smoothie proef je namelijk amper de groenten en toch zit deze vol met vitaminen. Ook is het handig wanneer het fruit op de fruitschaal bijna over rijp is of de groenten over zijn van de avond daarvoor. Alle ‘restjes’ kunnen je met elkaar mengen als heerlijke smoothie. Zo heb jij nog nooit genoten van groenten en fruit.

 

Smoothie bar voor op een festival, evenement of feest

Het is eigenlijk al een succes voordat de smoothie bar op jouw evenement staat. Iedereen wil weleens een echte smoothie proeven bereid door een ervaren barista. Allerlei soorten groenten, vers fruit, zuivel dranken, kruiden en verse sapjes. Als dat geen lekkere combinatie wordt? De ervaren barista weet heerlijke smoothies te maken van deze ingrediënten, maar heb je zelf een idee? Ook dat kan worden klaargemaakt en misschien is de combinatie wel zo lekker dat deze in het assortiment van Barista Company komt.

 

Barista Company

Bij Barista Company is het mogelijk om een smoothie bar te huren, maar dat is nog lang niet alles. De ingrediënten en een ervaren barista zitten daar automatisch bij. Zo ben je er zeker van dat de gasten een heerlijke smoothie zullen krijgen en dat er keus genoeg is. Dus voor ieder wat naar eigen smaak. Naast een smoothie bar is het ook mogelijk om een thee bar of koffie bar te huren. Ook hierbij zal er een echte barista aanwezig zijn, voor de lekkerste espresso bijvoorbeeld. Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op of neem een kijkje op de website.

 
Door | 2017-10-18T09:17:14+00:00 oktober 18th, 2017|Eten & Drinken, Feesten|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie