Smakelijk cadeau op serveerplanken

//Smakelijk cadeau op serveerplanken

Smakelijk cadeau op serveerplanken

Smakelijk cadeau op serveerplanken

Iemand verblijden met een cadeau is altijd leuk. Of het nu voor een verjaardag, als bedankje of gewoon zomaar een geschenk is, voor zowel de gever als de ontvanger blijven cadeaus altijd leuk. Vooral wanneer een cadeau leuk is ingepakt, zal het een feest zijn om het te ontvangen. De verpakking van een geschenk maakt natuurlijk al veel goed. Maar wat voor geschenk is nu leuk om te geven? Een fles wijn is vaak zo afgezaagd. Waar tegenwoordig veel geschenksets van gemaakt worden, zijn serveerplanken met daarop wat bijzonder kaassoorten.

 

Kaasplankje

Kaasplankjes op serveerplanken zal bij iedereen wel goed in de smaak vallen. Je kunt het heerlijk opsmikkelen tijdens de borrel. Een goed wijntje erbij en je kan er een hele avond van genieten. Vooral een lekkere kaassoort op een cracker zal bij iedereen blijk van waardering geven. Serveerplanken vol met kaas zijn er in verschillende soorten:

  • Mild borrelplankje met camembert, castello black, sage derby black en een heerlijke rustique
  • Europees kaasplankje met brie, cambozola en chaumes
  • Hollands kaasplankje met tuinkruidenkaas, Arina jong belegen en Oude Noord Hollandse Goudse kaas

 

Al deze verschillende kaas specialiteiten zijn heerlijk te proeven op houten serveerplanken. Naast dat kaas geserveerd kan worden op deze trendy planken, kan je er natuurlijk ook bitterhapjes op serveren. En wat dacht je van opgemaakte koude hapjes? Er bestaan zelfs serveerplanken met een los dipsaus bakje, hierin kan je dus gemakkelijk je bitterbal nog eens door de mosterd halen. Een cadeau van kaas op serveerplanken zal hoe dan ook bij iedereen een schot in de roos zijn. Zo kan de houten plank ook voor andere doeleinden worden hergebruikt.

 

Jongeneel verpakkingen

Wil jij graag jouw geschenk op een mooie manier verpakken, informeer dan naar het serveerplanken assortiment van Jongeneel Verpakkingen.

 
Door | 2017-10-18T09:19:14+00:00 oktober 19th, 2017|Eten & Drinken|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie