Ontdek de mogelijkheden van een smoothie bar

//Ontdek de mogelijkheden van een smoothie bar

Ontdek de mogelijkheden van een smoothie bar

Ontdek de mogelijkheden van een smoothie bar

De laatste tijd hoor je steeds meer van een hippe smoothie bar. Ze stampen ook als kool uit de grond. Bij ons kunt u ook een leuke smoothie truck er omheen huren. Zo bent u verzekerd van een leuk evenement voor al u klanten en/of gasten. Wij beschouwen onszelf ook als echte nerds als het gaat om koffie en andere hippe drankjes. Maar het staat ook gewoon echt leuk en is nog lekker ook. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid van onze mooie bar? Lees verder en laat u inspireren.

Gezonde en lekkere smoothie bar

Naast een leuke verschijning op uw evenement of klantendag, zorgt deze smoothie bar ook voor extra vitamines die u wel nodig heeft op een evenement. Vaak wordt er op een evenement erg ongezond gegeten en hebben mensen niet meer zoveel oog voor calorieën en vette snacks. Bij ons heeft u veel aanbod in verschillende soorten smoothies. Zo maken wij met onze smoothies gebruik van onder andere zuivel, maar ook groenten en fruit sappen. Door onze kruiden die wij voor onze smooties gebruiken, maken we iedere smootie bijzonder. Door het huren van deze bar bent u een grote stap dichter in de buurt van een geslaagd evenement.

Laat u inspireren

Wij hebben zo onze eigen specialiteiten als het gaat om smoothies. Bij de smootie bar maken we vooral onze lekkerste en beste smoothies. Zo kunt u kiezen uit onze Pineapple Passion; deze bestaat uit ananas, banaan, ananassap en een topping van verse passievrucht. Deze is bereidt op basis van yoghurt. Dan hebben we ook nog onze forest fruit specialiteit. Deze bestaat uit aardbeien, bosvruchten puree en cranberry sap. Een heerlijke fruitmix dus! Voor de gewaagde smoothie drinker hebben we de spicy mango. Deze is bereid met spaanse peper, mango puree, vanille en sprite.

 
Door | 2018-08-09T12:39:56+00:00 augustus 11th, 2018|Eten & Drinken|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie