Gezellig een biertje doen bij het gezelligste biercafe in Delft!

/, Geen onderdeel van een categorie/Gezellig een biertje doen bij het gezelligste biercafe in Delft!

Gezellig een biertje doen bij het gezelligste biercafe in Delft!

Gezellig een biertje doen bij het gezelligste biercafe in Delft!

Je vrienden al een tijd niet gesproken? Is het tijd om met vriendinnen bij te kletsen? Heeft je zus een vervelende dag gehad en willen jullie daarom ’s avonds wat leuks gaan doen? Een biertje of ander drankje doen op een gezellig terras of in een sfeervol biercafe, is de ideale manier. Nu nog een leuke stad en dan is de avond geslaagd. Een stad waar het ook in de avond nog druk is en het bruist van gezelligheid, kan niet ontbreken. Laat er nu in de stad Delft het Belgisch biercafe belvedere zitten. Een van gezelligheid bruisend biercafe waar het altijd druk is.

 

De menukaart van belgisch biercafe belvedere

Bij belgisch biercafe belvedere zijn allerlei lekkere speciaal bieren te bestellen, tap of uit een flesje? Het kan allemaal. Hieronder een aantal speciaal bieren:

  • Delirium Tremens: een bier die je misschien wel bekend voorkomt als je weet dat er op het etiket een roze olifant staat. De roze olifant verwijst naar wat je mee kan maken als je te veel alcohol drinkt en dit eindigt in een delirium. Een warme en kruidige bier. Heerlijke wanneer de avond nog jong is. Het bier bevat 9 procent alcohol.
  • Dikke mathilde: dit speciaal biertje ligt met het alcoholpercentage wat meer naar beneden. De dikke mathilde bevat namelijk 6 procent alcohol en is oorspronkelijk gebrouwen in de belgische kustplaats Oostende. De naam komt van een beeld dat als bijnaam dikke mathilde heeft.

 

Natuurlijk is er bij belgisch biercafe belvedere niet alleen bier te bestellen. Ook kun je op het terras of bij de warme kachel terecht voor een lunch of diner. Er is een uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils.

 

Contact

Ben je benieuwd naar de heerlijke bieren of het eten bij belgisch biercafe belvedere? Neem dan gerust contact op of reserveer snel en gemakkelijk op de website. Belgisch biercafe belvedere helpt je graag verder!

 
Door | 2017-11-08T08:48:43+00:00 november 8th, 2017|Eten & Drinken, Geen onderdeel van een categorie|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie