Catering Waddinxveen

//Catering Waddinxveen

Catering Waddinxveen

Wij zijn voor u een complete cateraar die ook voor u de Catering Waddinxveen kan regelen. We hebben het nu wel over deze plaats, maar overal in het groene hart leveren wij onze producten. Het meest bekend zijn we in de omgeving van Gouda en Waddinxveen en daarom komen we hier ook het meest voor onze klanten. Onze werkzaamheden lopen erg uiteen, van overwerkmaaltijden tot een compleet verzorgde catering op maat. Vanaf een heel klein aantal gasten kunnen we al bij u langskomen. U kunt bij ons langskomen voor uw feest en gebruik maken van een zaal bij ons in de buurt, maar u kunt bij ons ook catering op locatie krijgen.

Catering Waddinxveen voor u op maat

Zoals we net vertelde is onze catering Waddinxveen ook op maat te bestellen. We merken dat dit vaak gebeurd met bijvoorbeeld een tuinfeest in de zomer. Zo kunt u bij een huwelijksjubileum of bij een verjaardagsfeest een heerlijke maaltijd serveren. Natuurlijk kunt u ook enkel een catering laten verzorgen met drankjes en hapjes. Op onze website kunt u alles over ons lezen als het gaat om de werkwijze en onze beschikbaarheid van de diensten. Wilt u meer weten ga dan snel daarheen. Bestellingen plaatsen via een webshop is natuurlijk ook altijd mogelijk. Dit zijn vaak artikelen als kleden en muurdecoratie om uw feest compleet te maken. Dit is vaak ook erg belangrijk om een complete cateraar te worden.

Verschillende gerechten

We hebben bij de Catering Waddinxveen bijvoorbeeld heerlijke borrelgarnituren voor iedere borrel. Ook hebben we heerlijke salades die u kunt eten als maaltijd of als tussendoortje. Vaak worden deze ook gegeven bij een zakelijke lunch. Of u nu een feest wilt geven met lekkere drankjes en borrelhapjes of een feest met een compleet buffet, alles is mogelijk bij de beste cateraar van het Groene Hart.

 
Door | 2018-12-21T14:54:36+00:00 december 24th, 2018|Eten & Drinken|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie