Belgisch biercafe belvedere: uit eten Zuid Holland

/, Geen onderdeel van een categorie/Belgisch biercafe belvedere: uit eten Zuid Holland

Belgisch biercafe belvedere: uit eten Zuid Holland

Belgisch biercafe belvedere: uit eten Zuid Holland

Weer eens bijkletsen met een vriendin die je lang niet gezien hebt? Is je wintergarderobe ook nog niet helemaal compleet? Dan is het misschien tijd voor een dagje winkelen. Delft is een leuke stad met allerlei winkels. De stad Delft is zo leuk, omdat het er altijd gezellig is. Er zijn veel terrasjes die eigenlijk altijd gezellig druk zijn. Mooie oude panden, een prachtige kerk en ook moderne winkels. Alles wat een stad hoort te bieden. O, nee we zijn iets vergeten. Uit eten in Zuid Holland, Delft, moet er natuurlijk ook zijn. Waar kun je niet beter bijkletsen dan op een sfeervol terras of een sfeervol restaurant onder het genot van een heerlijke maaltijd.

 

Het menu van belgisch biercafe belvedere

Een ruime lunchkaart maar ook dineren is mogelijk. Uit eten Zuid Holland komt bij belgisch biercafe belvedere wel goed. Een uitgebreide Oosterse kip salade of een Hamburger du Chef? Liever een broodje kroket of een uitgebreid menu met een voor- hoofd en nagerecht? Het kan allemaal. Het is maar net wat je lekker vindt. Natuurlijk heeft belgisch biercafe belvedere ook gedacht aan de vegetariërs onder ons. Ook voor hen is er een keuzemenu. In veel restaurants zijn er maar weinig of zelfs geen keuzes in de vegetarische gerechten. Gelukkig kan iedereen bij belgisch biercafe belvedere genieten van een maaltijd naar keuze.

 

Contact voor uit eten Zuid Holland in Delft

Vier panden gelegen aan de Beestenmarkt en Burgwal. Dat is toch een prachtig uitzicht? Een heerlijke plek om even bij te kletsen en te genieten van uit eten Zuid Holland. Je mag jezelf ook weleens verwennen. Ben je benieuwd naar de complete menukaart? Neem dan een kijkje op de website of kom eens langs in ons restaurant. Op de website is het mogelijk om gemakkelijk en snel te reserveren. Contact opnemen door te bellen of mailen is ook geen probleem! Wij helpen je namelijk graag!

 
Door | 2017-11-08T08:53:33+00:00 november 10th, 2017|Eten & Drinken, Geen onderdeel van een categorie|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie