Een bedrijf met InS certificaat voor ongetwijfeld veilige smeer olie

Een bedrijf met InS certificaat voor ongetwijfeld veilige smeer olie

In een fabriek is het belangrijk dat lopende banden blijven draaien. Als een lopende band maar even stil staat kan dat al veel omzet schelen en zelfs in tekort lopen. Dat is niet de bedoeling en daarom zijn er allerlei manieren voor om dat te voorkomen. Zeker in de voedingsindustrie wordt de lopende band de hele dag intensief gebruikt. Er is een hoogwaardig smeermiddel nodig om deze banden zo hoog te laten draaien. Omdat er gewerkt wordt met voedingsmiddelen is het wel belangrijk dat er geen schadelijke stoffen terecht kunnen komen in de voedingsmiddelen door het smeermiddel. Het is daarom van groot belang dat hier goed naar gekeken wordt en er een smeermiddel met een InS certificaat wordt gebruikt.

 

Een InS certificaat voor veilig smeermiddel

Voedingsmiddelen gaan door het hele land en daarom wordt er door De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit goed gecontroleerd of er geen verboden stoffen in de voedingsmiddelen zitten. Volksgezondheid is voor de overheid erg belangrijk, de veiligheid van voedsel moet dus zeker gewaarborgd worden. Het is lastig om voedsel terug te halen als het al is verspreid en daarom wordt er op voedsel extra gecontroleerd. Verboden stoffen in voedsel kunnen grote gevolgen hebben. Deze controle wordt wel degelijk goed uitgevoerd, dat kun je zien aan de kippen eieren. Het komt vol in het nieuws en mensen worden gewaarschuwd. Ook wordt er verboden dat bepaalde bedrijven nog kippen eieren mogen leveren.

Natuurlijk kan zoiets ook snel in een fabriek gebeuren. Het is dus belangrijk dat dit zoveel mogelijk wordt voorkomen. Om te voorkomen dat dit gebeurt met smeerolie, is het van belang dat de olie zo gemaakt is dat mensen hier niet ziek van worden. Uitsluitend mag er dus gebruik gemaakt worden van smeerolie met een InS certificaat. Met het InS certificaat is geborgd dat de smeerolie niet schadelijk is voor gezondheid van mens en dier.

OCD Bardahl uit Dordrecht levert de InS gecertificeerde smeermiddelen al jarenlang en helpt u dus graag. Smeermiddelen voor industrie en automotive, zij hebben het allemaal. Neem gerust contact op als u vragen heeft of kijk op de website.

Views – 64

Aantal woorden: 360 woorden