Barista worden doe je hier!

//Barista worden doe je hier!

Barista worden doe je hier!

Barista worden doe je hier!

Slechte koffie zetten en andere mensen er mee opschepen? Dat is niet al te best en dit kun je leren bij onze curu tot barista worden. Heb jij een passie voor koffie zo mooi mogelijk maken? Of wil je simpelweg leren hoe je een zo mogelijk bakkie koffie kunt zetten? Dan is deze cursus iets voor jou. Je kunt doormiddel van deze cursus al binnen een paar uur een volwaardig barista zijn. Onze basistraining is bedoelt voor iemand die thuis aan de gang wil, maar ook voor een beginnend horeca ondernemer. Lees verder en ontdek de verschillende cursussen bij onze koffiezaak.

Volg een cursus voor barista worden

Zoals we net al beschreven kun je al een barista worden binnen een paar uur. Om precies te zijn is dit drie uur. Dit is de absolute basistraining tot barista en moet je zeker afronden wil je verder groeien tot een echte professional. Onze trainingen worden verzorgd door een professional die naast kennis heeft uit de theorie ook ervaring heeft uit de praktijk. De cursussen zijn erg uiteenlopend, we raden u daarom ook aan om u goed in te laten lichten over de mogelijkheden. Lees verder over het worden van een echte professional.

Van amateur naar professional

Een barista worden is niet zomaar even gedaan. Er zijn verschillende dingen die u moet leren, voordat u de professionele titel krijgt. Allereerst is daar de basis barista training. Deze duurt 3 uur en hierin leert u de absolute basis. Daarna stroomt u door naar het vervolg/ latte art training. Hierin komt de kunst met melk naar voren. Daarna gaat u door naar de SCEA foundation, dan naar de SCAE intermediate, hier wordt het al weer veel interessanter en gaat u echt richting een professionele barista. De laatste training is de SCAE Professional. Na het afronden van deze cursus kunt u elke klus aan.

 
Door | 2018-08-09T12:42:20+00:00 augustus 12th, 2018|Eten & Drinken|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie