Tennisbaan huren: dat kan bij tennispark de Delftse Hout

Tennisbaan huren: dat kan bij tennispark de Delftse Hout

Heb je nog een idee nodig voor een leuke date? Dat is altijd moeilijk. Vaak is het fijn om de eerste paar dates echt iets te doen. Zo heb je afleiding en is het niet ongemakkelijk als jullie even niets weten te zeggen. Een sportief uitje is zeker een aanrader. Het is gezellig en het is soms zelfs grappig om elkaar te zien tennissen. Zeker als jullie het nog niet zo vaak gedaan hebben. De meest leuke date is dus wel op de tennisbaan bij tennispark de Delftse Hout. Na afloop kunnen jullie nog gezellig wat drinken in de tennisbar als mooie afsluiter. Ook als jullie al een stel zijn is het natuurlijk leuk om dit met elkaar te doen. Een uitje waarbij jullie heel de dag bezig zijn. Durven jullie het aan om aan elkaar gewaagd te zijn? De ultieme relatieproef.

De mogelijkheden voor een tennisbaan huren

Een tennisbaan huren is een fantastisch uitje voor iedereen. Dit kan je leuk combineren met een dagje Delft. Delft is namelijk een stad waar iedereen weleens geweest moet zijn. Een stad dat bruist van de gezelligheid door alle studenten. Allerlei winkels en een prachtige historie, voor iedereen geschikt dus.

 

Bij Stichting Tennispark De Delftse Hout zijn er verschillende tennisbanen te huur. Zo kun je gaan voor één van de 8 binnenbanen of houd je van de buitenlucht en kies je voor één van de 12 gravelbanen. Een tennisbaan huren kan heel het jaar door. Wel verschillen de tarieven in de zomer met de winter. Ook kun je gaan voor een meerrittenkaart, zo kun je meerdere keren een tennisbaan huren en profiteer je van korting.

 

Ben je geïnteresseerd in een tennisbaan huren of heb je vragen? Neem dan gerust contact op of kijk voor meer informatie op de website. Ontdek nu hoe leuk tennissen kan zijn!

Views – 67

Aantal woorden: 314 woorden