Horloges van TAG Heuer Connected

Horloges van TAG Heuer Connected

Een echt trendsettend merk in de horloge branche is TAG Heuer. Sinds 1860 zijn zij er altijd als eerste bij op het gebied van horloge technologie. Snelheid is het toverwoord in de geschiedenis van dit horlogemerk. Ook weet TAG Heuer al jaren beroemde mensen als brandsupporters te maken. Merkambassadeurs, waaronder Leonardo DiCaprio, is een trouwe drager van de TAG Heuer Connected.

 

Uitvindingen

In 1869 was TAG Heuer het eerste horlogehuis wat een horloge kon maken zonder opwindsleutel, waarmee een nieuwe generatie uurwerken geboren werd. Al snel werd het belang van sport en snelheid ingezien, waarmee zij een 12-uurs wijzerplaat zijn gaan maken. Hierop waren de minuten immers beter te zien. Met begin twintigste eeuw als allereerste stopwatch ter wereld, bewees TAG Heuer zich opnieuw. In 1962 is TAG Heuer zelfs het eerste horloge in de ruimte geweest, doordat astronaut John Glenn dit merk om zijn pols had.

 

TAG Heuer Connected

Het horlogemerk staat niet stil, want afgelopen jaren heeft het bedrijf zich laten zien met hoogwaardige smartwatches. In het hogere segment was deze vorm van horloges nog niet te vinden, maar enkel in de lagere segmenten. De lijn TAG Heuer Connected bleek een gat in de markt te zijn, die vandaag de dag nog steeds zeer goed verkoopt. Wie een smartwatch op stijl wilt, moet een TAG Heuer Connected om zijn pols hebben.

 

Juwelier van Willegen

Ben jij geïnteresseerd in het mooie aanbod van de TAG Heuer Connected? Dan kan je bij Juwelier van Willegen een kijkje komen nemen in het assortiment. Van de TAG Heuer Connected Modular Titanium Steel tot de TAG Heuer Connected Modular Mechanical Module. Alle horloges kan je hier bekijken. Ook de uitbereidingen met gekleurde rubber straps of een leather strap is mogelijk. Loop eens vrijblijvend binnen bij Juwelier van Willegen, om de prachtige uurwerken te bewonderen.

Views – 66

Aantal woorden: 308 woorden