Werkwijze van een relatietherapeut

//Werkwijze van een relatietherapeut

Werkwijze van een relatietherapeut

Werkwijze van een relatietherapeut

Een relatietherapeut zal met u op zoek gaan naar andere manieren om met de problemen om te gaan. Er wordt met u gezocht naar de achtergrond van de problemen. Vaak wordt met u gekeken naar de gezinnen van herkomst van beide partners. Dat kan veel inzicht geven in het ontstaan van de problemen. Geoefend wordt vaak met het op een meer constructieve wijze communiceren met elkaar. Meestal krijgt u huiswerkopdrachten mee om samen te oefenen met datgene wat in de therapie aan de orde is geweest.

Els Mientjes ‘de beste Nijmegen relatietherapeut’. Dat is jammer, want relatietherapie kan goede diensten bewijzen in een relatie die tijdelijk of langdurig van het juiste spoor is geraakt. De resultaten kunnen soms verbluffend zijn.

In relaties is het belangrijk dat we goed communiceren. Soms kom je er samen niet meer uit en loop je steeds tegen dezelfde dingen aan.

Els geeft al meer dan 25 jaar praktijk van relatietherapie Nijmegen. Voor hulp en informatie in Nijmegen relatietherapie, Bel Els Mientjes: 0623346102.

 
Door | 2015-04-01T06:42:56+00:00 april 1st, 2015|Carrière|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie