Volg nu de Cursus Barista

//Volg nu de Cursus Barista

Volg nu de Cursus Barista

Volg nu de Cursus Barista

Of je nu een horecamedewerker bent of juist een hobbyist die graag wat meer wilt leren, de cursus barista kan door iedereen worden gevolgd. Een professionele bak koffie zetten is niet zomaar een kunst die iedereen zomaar onder de knie heeft. Elke barista die je tegenkomt heeft voor een langere tijd moeten leren hoe hij een professionele bak koffie moet zetten. En zo kan ook jij leren hoe je dit gedaan krijgt! Wij zullen je de techniek aanleren die benodigd is. Daarnaast zullen wij ook enkele andere basistechnieken aanleren, zoals hoe je om moet gaan met een espressomachine en hoe je deze ook schoon dient te maken.

Van beginnend tot professional met de cursus barista

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan cursussen. Zo hebben we de beginnerscursus die iedereen kan volgen. Maar natuurlijk hebben wij ook professionelere cursussen die bedoeld zijn voor diegenen die al affiniteit hebben met dit onderwerp. Weet je niet helemaal zeker welke cursus perfect bij jou past? Neem dan even contact op met ons. Wij zullen samen gaan zoeken naar een cursus die aansluit bij jou huidige kennis en vaardigheden. Zo weet je altijd zeker dat je de juiste cursus hebt gekozen en dat je ook echt wat kan leren tijdens de cursus!

 

Onze voorwaarden

Het is bij ons echter enkel mogelijk om de cursus barista te volgen in kleine groepen. Wij streven namelijk naar persoonlijke aandacht en merken ook dat dit erg helpt bij het ontwikkelen van de vaardigheden. Hoe beter wij de techniek kunnen aanleren bij jou, hoe meer je de techniek ook echt onder de knie krijgt en je resultaat dus beter is. De cursus kan ten alle tijden zowel op locatie als bij ons worden gegeven. Wil je bijvoorbeeld dat het personeel van je zaak meteen leert omgaan met de middelen die zij hebben? Dan kunnen wij met gemak op locatie de cursus geven.

 
Door | 2019-07-02T07:42:15+00:00 juli 2nd, 2019|Carrière|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie