Vacature slagerij: solliciteer vandaag nog

//Vacature slagerij: solliciteer vandaag nog

Vacature slagerij: solliciteer vandaag nog

Vacature slagerij: solliciteer vandaag nog

Heb jij kennis van het slagers vak en ben je bereid om als ambulant slager aan de slag te gaan? Lees dan snel verder. Wij hebben een super leuke vacature slagerij beschikbaar. Wij zijn een uitzendbureau en geven je de kans om voor verschillende werkgevers aan de slag te gaan. Wij zijn enthousiast, jij ook?

Vacature slagerij – zo ziet je werkdag er uit

Als je solliciteert op de vacature slagerij zal geen werkdag meer hetzelfde zijn. In één week kan je voor verschillende opdrachtgevers werken door het hele land heen. Je kan de ene keer een nachtdienst hebben en het volgende moment sta je weer een dag of avond dienst te draaien. Daarnaast vind je het ook niet erg om op feestdagen en tijdens het weekend te werken. Het werk van een slager zit er nooit op en gaat 24 uur per dag 7 dagen per week door.

Deze kwaliteiten bezit jij

Wij verwachten natuurlijk ook het een en ander van jou als je wilt voldoen aan de functie eisen voor de vacature slagerij. Zo vinden wij het belangrijk dat je minimaal MBO 4 werk en denkniveau hebt. Enige werkervaring is een pré, maar een opleiding tot slager is ook voldoende. Verder maakt geslacht niet uit, zowel mannen als vrouwen zijn welkom om te solliciteren op deze functie. Affiniteit met het vak en basiskennis is voor ons het belangrijkste, de opdrachtgevers kunnen jou nog een beetje kneden en hun werkwijze aanleren.

Direct solliciteren op vacature slagerij

Na het lezen van deze vacature slagerij enthousiast geworden over de functie? Solliciteer dan direct via deze link. Vul het aanmeld formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. In onze aanmeld procedure plannen wij altijd eerst een kennismakingsgesprek in.  Zijn beide partijen positief gestemd, gaan we kijken bij welke opdrachtgevers we je kunnen inplannen. Hopelijk mogen wij jou binnenkort verwelkomen in ons enthousiast team!

 
Door | 2019-03-12T08:21:47+00:00 maart 12th, 2019|Carrière|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie