Opleiding schoonheidsspecialist

//Opleiding schoonheidsspecialist

Opleiding schoonheidsspecialist

Opleiding schoonheidsspecialist

 

Voor iedereen die geïnteresseerd is in schoonheid en ook veel aandacht besteed aan zijn of haar uiterlijk en uitstraling, hebben wij nu de opleiding schoonheidsspecialist. Tijdens deze opleiding zal je zowel met theoretische lessen als met praktijk lessen te maken krijgen. Alles wat je leert in de theorie kan je toepassen in de praktijk en andersom. Niet alleen zal deze opleiding je voorbereiden op het werk van een schoonheidsspecialist, het zal je ook voorbereiden voor een eventuele eigen salon. Hoe je deze moet opzetten en waar je allemaal aan moet denken voor het onderhouden van de salon. Deze opleiding kan je tevens ook volgen volgens het sprintprogramma. Tijdens dit programma zal je sneller door de vak inhoud heengaan en zal je een jaar eerder klaar zijn met de opleiding. Ideaal voor iedereen die zo snel mogelijk zijn of haar diploma wilt behalen.

 

Wat leer je allemaal tijdens de opleiding schoonheidsspecialist?

 

Tijdens de opleiding krijg je een tal aan vakken en cursussen. Je krijgt de mogelijkheid om je in te schrijven voor verschillende cursussen. Zo kan je aanmelden voor een verzorging les, maar je kan ook voor een make-up cursus inschrijven. De keuzes zijn oneindig, maar schrijf je wel op tijd in zodat je je favoriete cursus kan volgen. Het vak aanbod bestand onder andere uit ondernemerschap, maar ook uit cosmetische behandelingen.

Wat na mijn opleiding

Nadat je je opleiding schoonheidsspecialist hebt afgerond heb je een aantal keuzes. Zo kan je onder andere ervoor kiezen om je eigen salon te openen. Maar je kan er ook voor kiezen om gewoon in loondienst te gaan bij een beautysalon. Daarnaast kan je er natuurlijk ook voor kiezen om nog verder te studeren. Bekijk voor het actuele aanbod van vervolgopleidingen, die je kan volgen met jouw opleiding, op onze website. Je kan je hier tevens ook inschrijven voor de verschillende opleidingen.

 
Door | 2019-02-20T10:43:32+00:00 februari 20th, 2019|Carrière|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie