RVS kisten voor vrachtwagens, aanhangwagens en opleggers

Home » Blog » Bouwmaterialen » RVS kisten voor vrachtwagens, aanhangwagens en opleggers

RVS kisten voor vrachtwagens, aanhangwagens en opleggers

RVS kisten voor vrachtwagens, aanhangwagens en opleggers

Een kist op een vrachtwagen monteren is handig wanneer je weinig ruimte hebt voor kleine spullen. Een vrachtwagen is namelijk gemaakt om zoveel mogelijk producten mee te nemen. In dat design is helaas geen rekening gehouden met kleine, losse spullen. De chauffeur van een vrachtwagen met een volle laadruimte kan bijvoorbeeld nergens zijn gereedschap wegleggen, werkkleding, sneeuwkettingen, een veiligheidsdriehoek of een reservewiel. Ook met een lege laadruimte is dat niet gemakkelijk. De losse spullen gaan schuiven en kunnen de binnenkant van de vrachtwagen beschadigen. De spullen kan de chauffeur ook niet meenemen in de cabine. Ook in de cabine gaan de spullen namelijk schuiven en ze kunnen het interieur beschadigen en vies maken. Gek eigenlijk, de laadruimte is te groot om kleine spullen mee te nemen.

De oplossing is er!

Gelukkig is er een oplossing. Bij vrachtwagens, aanhangwagens en opleggers kunnen namelijk RVS kisten geïnstalleerd worden. RVS kisten kunnen aan de buitenkant van de bedrijfswagen geïnstalleerd worden. De RVS kisten zorgen ervoor dat de losse spullen meegenomen kunnen worden. De RVS kisten worden zo gebouwd dat ze geïntegreerd worden in het design van de bedrijfswagen. Het resultaat is extra opslagruimte die handig in te delen is. De opslagruimte kun je eenvoudig vanaf de buitenkant bereiken. Een volle laadruimte of een lege, in beide gevallen kun je gemakkelijk de spullen pakken.

Gepro Box

De RVS kisten kun je bestellen bij het bedrijf Gepro Box. Gepro Box is een bedrijf dat kan gespecialiseerd is in de bouw van boxen voor op of onder bedrijfswagens. De opbergboxen zijn te koop vanuit het assortiment maar ze zijn ook te koop als ze volledig op maat gemaakt worden. De RVS kisten worden dan volledig op maat voor u gemaakt. Ze worden geleverd volgens al uw eisen. U bepaalt het materiaal, de indeling het formaat en de soort opberg box. Neem eens contact op met Gepro Box om alle mogelijkheden te bekijken. U kunt contact opnemen met Gepro Box door te mailen info@geprobox.com, de chatfunctie op de site (www.geprobox.com) te gebruiken of te bellen (+31(0)182 769238).

 

 
Door | 2017-01-10T13:17:34+00:00 januari 11th, 2017|Auto, Bouwmaterialen|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie