Een inrijstelling biedt vele voordelen!

Home » Blog » Bouwmaterialen » Een inrijstelling biedt vele voordelen!

Een inrijstelling biedt vele voordelen!

Een inrijstelling biedt vele voordelen!

Het voornaamste doel van een magazijn is wel het opslaan van goederen en producten. Daarbij is het van belang om dit zo optimaal mogelijk te doen, zodat elke m2 wordt benut. Magazijnruimte is namelijk voor veel een grote kostenposten. Daarnaast is het belangrijk dat het magazijn functioneel is ingedeeld, zodat er zo veel mogelijk winst te behalen valt. Een hoge omloopsnelheid is daarin van belang. Dat kan als alles netjes gesorteerd ligt en er ruime paden zijn. Hoe kan dat gecombineerd worden? Hier zijn verschillende magazijnsystemen voor, maar niet ieder magazijn dat bij uw buurman past, is ook goed voor uw magazijn. Dit heeft namelijk te maken met het soort producten dat opgeslagen worden, de grote van het magazijn en uw persoonlijke wensen.

 

Inrijstelling, opslag met een hoge dichtheid

Wilt u opslag voor een magazijn met hoge dichtheid, dan is de APR12 inrijstelling zeker een ideale oplossing voor u. U vraagt zich nu vast af hoe de inrijstelling er uitziet. Wij zullen u dan snel van deze vraag afhelpen. De inrijstelling heeft een speciale eilandvorm waardoor er verschillende uitvoeringen mogelijk zijn. De gangen kunnen zo ingericht worden zodat alle homogene goederen gesorteerd liggen. Wat het fijne is aan de inrijstelling komt naar voren in het ophalen van de goederen. De pallet die als laatst is neergezet, kan als eerst worden uitgenomen. Dit is mogelijk met het last in first out principe (LIFO). Daarnaast zijn er nog vele mogelijkheden, die u zelf kunt kiezen. Deze extra mogelijkheden zijn bijvoorbeeld extra stabiliteitsverbanden of aanrijbeveiligingen. Bij de aanrijbeveiliging worden speciaal ontworpen beschermers geplaatst om de staanders. Ook worden er vloermarkeringen aangebracht, wat het gemakkelijk maakt om in en door de gangen te rijden. Een gemak voor de heftrucks zorgt voor extra veiligheid en snelheid.

 

De inrijstelling bij Feretto Group

Voor elk logistiek probleem heeft Feretto Group een oplossing. Stel daarom gerust uw vragen of vraag naar advies op maat. Feretto Group heeft namelijk verschillende magazijnsystemen en informeert u daar graag over. Neem dan ook snel contact op of kijk op de website, de medewerkers helpen u namelijk graag.

 
Door | 2017-07-18T07:16:42+00:00 juli 18th, 2017|Bouw en Advies, Bouwmaterialen|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie