Staalbouw: nieuwe loods binnen een maand!

Staalbouw: nieuwe loods binnen een maand!

Groeit jouw bedrijf uit zijn voegen of heb je op korte termijn een nieuwe loods of stal nodig? Dan kan je er voor kiezen om nieuw te gaan bouwen. Een nieuwbouw hoeft geen maanden in beslag te nemen, want tegenwoordig kan je met staalbouw binnen enkele weken al een compleet nieuwe bedrijfsruimte uit de grond stampen. De voordelen van staalbouw zijn voor bedrijven erg groot.

 

Voordelen staalbouw

Welke ondernemer wil dat nu niet? Een volledig nieuwe bedrijfshal, die binnen enkele weken gerealiseerd kan worden? Met een skelet van staalbouw kan dit heel eenvoudig gerealiseerd worden. De maten van het pand worden vooraf doorgegeven, waardoor de constructie op maat gemaakt kan worden. Nadat de fundering gestort is, hoeft enkel de staalconstructie opgebouwd te worden en is het skelet compleet. Andere voordelen zijn:

  • De staalconstructie is zeer eenvoudig aan te passen, aangezien alle onderdelen op een constructiewerkplaats worden gemaakt. Nadere wensen, eisen of uitbouwmogelijkheden kunnen dus eenvoudig worden aangepast.
  • Zoals genoemd, is de bouwsnelheid enorm hoog. Het volledige skelet kan binnen een dag al opgebouwd worden. Zo heb je direct resultaat. En dat alles met een super stevige constructie.
  • Een stalen constructie is in verhouding tot betonnen bouwmogelijkheden, een stuk lichter qua gewicht en ook vele malen compacter. Dit leidt tot een kostenbesparing van de fundering, aangezien deze niet bestand hoeft te zijn voor grote gewichten.
  • De staalbouw wordt vooraf in een 3D programma getekend en uitgezet, waardoor voor de bouw al helder gemaakt kan worden hoe de bedrijfshal er uit zal komen te zien. Dit maakt het voor jou als opdrachtgever ook inzichtelijker. Lichtpunten en dergelijken kan je op die manier eenvoudig aanwijzen.

 

AGB Bouw

Wil jij een nieuwe bedrijfshal in staalbouw laten bouwen? Dan kan AGB Bouw dit voor jou verzorgen. Het plaatsen van staalbouw constructies is hun vak. Met veel ervaring in de agrarische sector en industrie, kunnen zij jou optimaal helpen bij het plaatsen van jouw constructie.

Views – 79

Aantal woorden: 328 woorden