Gripstrip

Gripstrip

Gripstrip

Bent u op zoek naar een goede gripstrip voor duurzaam hardhout? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u verschillende balken hardhout vast moet houden, is het soms erg zwaar. Met een strip die wij maken, kunt u deze zware balken optillen en goed verplaatsen. Het is erg essentieel om deze strips te hebben. Breng ze daarom aan en probeer het glijgevaar drastisch in te perken.

Van de montage van duurzame gripstrip

Wanneer u een Gripstrip gaat monteren houden we er altijd rekening mee dat het hout zichtbaar is. Deze brengen we aan in de vorm van een zwaluwvormige strip, op die manier is het hout enorm gemakkelijk om alles te verplaatsen. De groep is ook precies pas gemaakt in de groef en daarmee kan de strip ook gemonteerd worden op die manier. Wanneer we een strip monteren op een glad stuk hout is dat ook prima om te doen. Vaak maken we de strips eens om de 10 centimeter. Op die manier kunnen de balken ook goed opgepakt worden. Het is voor ons geen enkel probleem om dit te monteren op een gladde balk. In overleg met verschillende werkzaamheden kunnen we van alles maken. Met de tien centimeter gaan we ook al veel dingen tegen op het gebied van glijgevaar.

Over onze bedrijfsvoering

We zijn sinds een aantal jaar al bezig met het duurzaam produceren van hout. Wij vinden dit een van de belangrijkste dingen op het gebied van hout produceren. Hier hoort onze Gripstrip zeker ook bij. We proberen met onze duurzame bedrijfsvoering de beheerde bossen goed achter te laten. Dit gaat niet alleen over de bossen, maar ook over de werknemers in de verschillende zagerijen. Het is namelijk erg belangrijk dat deze werknemers hun werk goed uit kunnen voeren zonder dat ze daar aan kapot gaan.

 

 
Door | 2019-01-03T14:34:22+00:00 januari 5th, 2019|Bouw en Advies|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie