Glas vervangen

//Glas vervangen

Glas vervangen

Glas vervangen

Bunt u een echte klusser in hart en nieren en doet u alle klusje in en rond om het huis liever zelf, dan zou je ook je eigen glas kunnen vervangen. De kans is echter wel enorm groot dat de kwaliteit van het plaatsen van het glas minder goed is dan als je dit laat doen door de specialist. De kans op een dubbelglas lek is ook een stuk hoger. Een dubbel glas lek is als er ergens in de kit laag van een van de twee ruiten een klein gaatje of opening zit waar alsnog koude lucht door kan stromen. Wilt u toch uw eigen glas zetten, houdt er dan rekening mee dat uw glas aan een aantal voorwaarden en normeringen moet voldoen om in aanmerking voor de garantie te komen. Hier hoeft u geen rekening mee te houden als u het glas laat vervangen door een erkende glaszetter. Glas vervangen is dan ook een heel precies werkje.

Zelf glas vervangen, dit heb je nodig

Het is misschien een beetje voor de hand liggend, maar je hebt natuurlijk dubbel glas nodig om glas vervangen te doen. Verder heb je voor het goed en efficiënt vervangen van glas een hamer, speciale kit voor ramen binnen/ buiten, stanleymes, nijptang, twee plamuurmessen, PH-band en een sopje met een spons om het te veel aan kit te verwijderen.

Meten is weten

Ook dit klinkt misschien wat voor de hand liggend, maar om je huis goed isolerend te krijgen moet je raam natuurlijk wel goed op maat zijn gesneden. Is het glas te klein dan is de kans op een niet goed geïsoleerd huis erg groot. Een gevolg hiervan is een koud huis waardoor de stookkosten ook aardig in de kosten op kunnen lopen. Wilt u dit allemaal liever niet riskeren, laat uw Glas vervangen door een echte professional. Alleen dan bent u zeker van garantie.

 
Door | 2019-01-14T12:42:26+00:00 januari 14th, 2019|Bouw en Advies|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie