Ferretto Group: de specialist in magazijnstellingen

Home » Blog » Bouw en Advies » Ferretto Group: de specialist in magazijnstellingen

Ferretto Group: de specialist in magazijnstellingen

Ferretto Group: de specialist in magazijnstellingen

Een magazijn onder je hoede? Dan zijn magazijnstellingen zeker wel van belang. Alleen met magazijnstellingen kun je namelijk optimaal gebruik maken van de ruimte waarover je beschikt. Het zou toch zonde zijn als er meer ruimte is, zonder dat je deze ontdekt hebt. Er zijn verschillende magazijnstellingen die bijvoorbeeld voor een extra verdieping kunnen zorgen, zonder dat er een verbouwing plaats hoeft te vinden. De m2 wordt verdubbeld door middel van een entresolvloer. Deze manier van het verdubbelen van de m2 wordt overigens ook gebruikt in kantoren. Er is meer mogelijk dan je misschien weet en daarom is het raadzaam om advies te vragen. Daarvoor kan je terecht bij Ferretto Group.

Ferretto Group heeft al tientallen jaren ervaring met magazijnstellingen en is zelfs groot geworden in landen buiten Europa. Stellingen tussenvloeren of geautomatiseerde opslagsystemen? Zij hebben het allemaal.

Het assortiment van Ferretto Group

De nieuwste opslagsystemen en de meest functionele magazijnstellingen, ze hebben het allemaal. Hieronder een greep uit het assortiment, wat natuurlijk nog lang niet alles is:

  • Metalen stellingen en tussenvloeren: armes, magazijnstellingen, legbordstelllingen, bakschapstellingen, verdiepings- en entresolvloeren, draagarmstellingen, palletstellingen.
  • Geautomatiseerde opslagsystemen: geautomatiseerd opslagsysteem voor pallets en opslagbakken, miniload automatische opslagsystemen, multidiepe en dynamische automatische opslagsystemen, zelfdragende automatische opslagsystemen, automatische handlingssystemen.
  • Draaiende en verticale opslagsystemen: verticale opslagsystemen, roterende opslagsystemen, verrijdbare opslagsystemen, verrijdbare archiefsystemen.
  • Logistieke software
  • Service: advies en ontwerp, monitoring op afstand en nog veel meer.
  • Brandbestrijdings-systemen.

 

Contact met Ferretto Group

Heb je een magazijnstelling nodig, maar kom je er niet uit welke bij jou past. Dat snappen wij helemaal. Neem daarom gerust contact op voor meer informatie en vrijblijvend advies. Vraag het niet aan je buurman, want wat voor je buurman een fijne magazijnstelling kan zijn, kan voor jou heel anders uitpakken. Er spelen namelijk veel dingen mee in het kiezen van magazijnstellingen. Ferretto Group biedt jou advies op maat.

 
Door | 2017-09-04T11:52:21+00:00 september 6th, 2017|Bouw en Advies, Bouwmaterialen|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie