Dakbeplating: dat is belangrijker dan u denkt!

/, Geen onderdeel van een categorie/Dakbeplating: dat is belangrijker dan u denkt!

Dakbeplating: dat is belangrijker dan u denkt!

Dakbeplating: dat is belangrijker dan u denkt!

Als het gaat om dakbeplating zijn er verschillende mogelijkheden. Wanneer u hier geen verstand van heeft, lijkt het misschien ook helemaal niet uit te maken. De dakbeplating kan maar beter één keer goed uitgevoerd worden dan dat het na een aantal jaar weer moet. AGB Bouw helpt u graag bij de keuze voor één van de vele soorten dakbeplating. Bij AGB Bouw wordt rekening gehouden met de brandveiligheid, energiebesparing en de uitstraling. Dat zijn natuurlijk drie belangrijke punten. Naast het advies geven, kan AGB Bouw ook de complete verbouwing of renovatie van daken en wanden regelen. Is er asbest aanwezig en moet er dus asbestsanering plaatsvinden? Ook daar draaien zij hun hand niet voor om.

 

De mogelijkheden

Als het gaat om dakbeplating wordt er allereerst onderscheid gemaakt in: een koud of warm dak, golfplaten en sandwichpanelen. Hoe weet u nu welk soort het beste bij u past? Dat hangt af van uw wensen als het gaat om licht, waterafvoer, ventilatie en isolatie. De sandwichpanelen bestaan uit twee metalen platen met daartussen een isolerende laag. Dit zorgt voor extra brandwerendheid en een goede geluidsisolatie.

De wandbeplating kan onderverdeeld worden in enkelwandige beplating en geïsoleerde beplating.  Bij de wandbeplating is de uitstraling erg belangrijk. Hierin zijn verschillende vormen van reliëf. Zo is er geribbelde gevelbeplating of golfbeplating of vlakke. Het zelfde geldt voor kleuren en coatings.

Het is ook mogelijk om een totaalpakket te laten installeren met zonnepanelen en al.

 

AGB Bouw helpt u graag!

Bij AGB Bouw bent u voor dit alles aan het juiste adres. Het installeren en leveren van zonnepanelen, de dakbeplating verzorgen en alles wat daar mee te maken heeft. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft of kijk voor meer informatie op de website.

 
Door | 2017-09-21T15:17:44+00:00 september 21st, 2017|Bouw en Advies, Geen onderdeel van een categorie|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie