Bouwtechnische keuring

//Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring

Wanneer u een huis koopt, wilt u natuurlijk zeker weten dat de woning in orde is. Vraag daarom bij ons een Bouwtechnische keuring aan en krijg meer zekerheid over de staat van uw huis. Zowel bij nieuwbouwhuizen als bij bestaande woningen wordt deze keuring regelmatig uitgevoerd. De keuring wordt bij ons enkel uitgevoerd door erkende specialisten die weten waar ze het over hebben. Op het eerste gezicht kan een woning er prachtig uitzien, maar wanneer er beter wordt gekeken zijn er vaak veel dingen die niet goed zijn aan een woning. Daarom is deze keuring zo goed. De keuring kan ook alleen uitgevoerd worden op bepaalde aspecten. Dus niet het hele huis hoeft gekeurd te worden. Ook de belangrijke dingen kunnen worden gekeurd.

Een welverdiende Bouwtechnische keuring

Uw huis verdient een Bouwtechnische keuring. Hiermee bedoelen we dat uw huis vaak meer waard is dan u zelf denkt. Veel mensen denken dat hun huis na de keuring minder waard kan worden, maar het tegendeel blijkt soms beter waar te zijn. Veel huizen kennen een oude geschiedenis en daarmee houden ze hun authentieke waarden. U kunt bij ons via de website een keuring aanvragen voor uw woning. De keuring wordt hier behandeld en er wordt besproken wie van de specialisten deze keuring het beste op zich kan nemen. Een keuring van een woning duurt gemiddeld 1,5 uur. Dit is wel gemiddeld voor een eengezinswoning. We bespreken van tevoren hoeveel tijd de keuring gaat kosten en zo maken we geen extra kosten wanneer dit langer gaat duren.

Een stukje zekerheid

De voornaamste reden van een Bouwtechnische keuring is een stukje zekerheid als het gaat om de bouwkundige staat van uw woning. Voor u is het belangrijk om deze te hebben, maar dit geldt voor meer mensen. Kijk op onze website voor alle voorwaarden.

 
Door | 2018-10-31T10:44:55+00:00 november 1st, 2018|Bouw en Advies|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie