De beste escape room omgeving Utrecht

//De beste escape room omgeving Utrecht

De beste escape room omgeving Utrecht

De beste escape room omgeving Utrecht

Escaperooms zijn nu natuurlijk helemaal hip in Nederland. Ze rijzen als paddenstoelen uit de grond en in iedere provincie is dus inmiddels wel minstens één escape room te vinden. Utrecht is in verhouding niet zo een grote provincie. Toch telt Utrecht inmiddels 33 escaperooms. Er is dus voor iedereen een escape room omgeving Utrecht te vinden die jij leuk vind. Er zijn twee escape rooms die echt in de stad Utrecht zitten. Alle overige zitten verspreid door de provincie. Verschillende vergelijkingssites zijn inmiddels ook begonnen met het verzamelen van alle escape room omgeving Utrecht. De escape rooms krijgen hier ook een beoordeling in de vorm van een cijfer en je kunt er recensies vinden van mensen die al bij de escape room geweest zijn.

Thema’s

Inmiddels hebben veel escape rooms een thema. Dit zorgt ervoor dat de ene escape room zich kan onderscheiden van de andere. Maar daarnaast is het ook makkelijk voor de bezoeker. Je kunt zelf kiezen welk thema je leuk en interessant lijkt. Er is bijvoorbeeld een escape room die gevestigd is in een wijnkelder waar iemand verdwenen is. Maar er is ook een escape room omgeving Utrecht waarbij je moet proberen om samen met je team een bom van Russische terroristen te ontmantelen. Deze escaperooms zijn ook geschikt om met grotere groepen te spelen. Meestal ligt de grens rond de 12 personen.

Escape room omgeving Utrecht voor kinderen

Er is een escape room in Utrecht waar kinderen al vanaf 10 jaar terecht kunnen. Deze escape room is veel laagdrempeliger en daarom is het mogelijk dat ook jongere kinderen uit deze escape room kunnen ontsnappen. Deze escape room wordt dan ook vaak gebruikt voor kinderfeestjes. Kinderen vinden de uitdaging leuk en aansluitend is het mogelijk om bijvoorbeeld pannenkoeken of patatjes te eten.  Benieuwd geworden naar de beste escape room omgeving Utrecht? Kijk dan snel op onze website

 
Door | 2018-05-07T14:02:34+00:00 mei 7th, 2018|Blog|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie