Energielabel bedrijfspand

//Energielabel bedrijfspand

Energielabel bedrijfspand

Energielabel bedrijfspand

Tegenwoordig wil iedereen een zo duurzame mogelijk business. Het is namelijk algemeen bekend dat dit tegenwoordig veel meer oplevert dan vroeger. Vraag daarom bij ons een energielabel bedrijfspand aan. Tegenwoordig worden er enorm strenge milieueisen gesteld voor bedrijven. Vroeger was dit nog minder het geval en waren de eisen veel minder streng. Daarbij komt ook dat bij verkoop, verhuur of oplevering elk bedrijf een geldig energielabel moeten laten zien. Op die manier wordt er een inschatting gemaakt van het verbruik van het pand en is de waarde beter in te schatten. Het label van een pand volgt uit de Energie-Index. Dit is een getal voor de energieprestatie van uw pand. Hoe lager de index, hoe beter de energieprestatie van het pand is. Hoe hoger de index, hoe slechter de energieprestatie is.

Een duurzaam Energielabel bedrijfspand

U kunt een beter energielabel bedrijfspand krijgen door het gebruik van de energie te verbeteren. Dit label heeft met veel verschillende dingen te maken. U kunt gebruik maken van ons advies op maat, zodat u inzichtelijk heeft welke stappen u moet zetten om uw energieverbruik te verbeteren. Een onderzoek als deze gaat als volgt: allereerst begint het vooronderzoek, hier word een energielabel gemaakt van de huidige staat van het pand. Vervolgens worden er adviezen gegeven op welke manier het energielabel verbetert kan worden. Op verzoek van de klant kunnen we ook kijken of de aanpassingen die gedaan moeten worden ook wel echt haalbaar zijn voor het desbetreffende bedrijfspand. Wij streven wel om zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Van tevoren zullen we samen doelen stellen en zorgen we ervoor dat de kosten inzichtelijk zijn.

Gecertificeerde partner

Wij zijn een gecertificeerd partner op het gebied van maatwerkadvies aangaande het energielabel bedrijfspand. We gaan voor een duurzame relatie met onze klanten waarbij van beide kanten voordelen gerealiseerd worden.

 
Door | 2018-12-04T11:49:22+00:00 december 8th, 2018|Besparen|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie