Bedrijvengids goed voor SEO, linkbuilding en lokale SEO

/, SEO/Bedrijvengids goed voor SEO, linkbuilding en lokale SEO

Bedrijvengids goed voor SEO, linkbuilding en lokale SEO

Bedrijvengids goed voor SEO, linkbuilding en lokale SEO

Je bent klaar met je prachtige nieuwe website of webwinkel, maar nu begint eigenlijk de grootste uitdaging van allemaal, hoe krijg ik bezoekers op mijn website, hoe wordt mijn website gevonden? SEO, dat kan iedereen toepassen ook zonder duur marketingbudget, SEO is niet alleen weggelegd voor grote bedrijven. Ook als klein bedrijf kun je veel doen om je (lokale) online vindbaarheid te vergroten. Begin met het toevoegen van je website of webwinkel aan een bedrijvengids, zo krijg je verkeer naar je website. Als je dan ook nog de juiste zoekwoorden gebruikt in je plaatsing wordt je steeds beter gevonden.

Het grote voordeel hiernaast is dat een link vanaf een bedrijvengids naar jouw website zorgt voor een betere ‘linkautoriteit’ en ‘variatie’ in het linkprofiel van jouw website. Dit zorgt er in veel gevallen voor dat de website betere positie weet te bemachtigen in Google. Iets wat meer gratis bezoekers kan opleveren! Een kleine moeite om je website aan te melden en je vindbaarheid te vergroten.

Een gevarieerd linkprofiel betekent dus niet alleen links van relevante websites, maar zeker ook van bedrijvengidsen. Een gevarieerde linkprofiel ziet er volgens Google natuurlijk uit en daarmee zal je website dus beter vindbaar worden en hoger eindigen als je concurrent.

Lokale SEO

Lokale SEO gaat om het tonen van zoekresultaten die relevant zijn op basis van de locatie waarop je en de website zicht bevinden. Dat komt met name door de opkomst van de mobiele telefoons waardoor Google eigenlijk altijd weet waar je bent. En als Google weet waar je bent kunnen er website getoond worden die bij jouw in de buurt zijn. Het is daarom belangrijk dat je een woonplaats en adres toevoegt aan je pagina op onze bedrijvengids.

Ben je bijvoorbeeld in Amsterdam, dan weet Google onze locatie en krijgen we relevante resultaten als we bijvoorbeeld zoeken op het woord restaurant. Zelfs zonder lokatie zal Google je resultaten geven uit Amsterdam, omdat je je daar bevindt. Verbeter je lokale SEO met een onze Bedrijvengids StartMaar.nl

Backlinks: externe link vanuit andere websites

Als een link van een andere website naar jouw website verwijst, dan spreken we over een backlink. Dit is dus eigenlijk ook een externe link. Heb je veel betrouwbare backlinks dan wordt je site beter vindbaar. Linkbuilding, dan bedoel ik dat je actief aan de slag gaat met het krijgen van links op andere website. Ook dat verbeterd je vindbaarheid, zeker als je dit met beleid doet en alleen backlinks plaatst op een betrouwbare bedrijvengids.

 
Door | 2019-03-18T11:22:57+00:00 maart 18th, 2019|Bedrijvengids, SEO|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie