Kozijnen op maat

/, Bedrijfsleven/Kozijnen op maat

Kozijnen op maat

Kozijnen op maat

Nu de winter weer in aantocht is, worden de dagen een flink stuk korter en zakt de temperatuur flink naar beneden. Het kan in Nederland tijdens de zomer en lente maanden heerlijk warm weer zijn. De ramen en deuren gaan spontaan bij alle huizen open zodat we dat lekkere frisse windje in huis voelen en de schone lucht het huis in stroomt. We kunnen hier echt van genieten! Maar nu de winter voor de deur staat gaan we ons toch iets anders gedragen. Natuurlijk willen we frisse schone lucht in huis, maar dat doen we niet meer door alle ramen en deuren wagenwijd tegen elkaar open te zetten. Het is daar simpel weg te koud voor waardoor we de verwarming voor niet aan hebben gehad. In de wintermaanden zijn we met z’n alle een stuk bewuster van de stookkosten om de energierekening zo laag mogelijk te houden maar koude lucht en tocht komt door de kleinste kiertjes en gaatjes toch naar binnen! Kozijnen op maat kunnen hier een groot verschil in maken.

Weg met die togen hoge energierekening en bestel Kozijnen op maat!

Niemand staat te springen als er een veel te hoge energierekening op de deurmat valt. In veel huishoudens moet er ook extra geld bijbetaald worden omdat er toch meer energie verbruikt is dan in eerste instantie voorspelt was. Dit kan natuurlijk komen omdat de wasmachine wel heel veel wasjes heeft moeten wegwerken of omdat de tv-overuren heeft gemaakt. Maar wat veel waarschijnlijker is, is dat de verwarming de grootste boosdoener is als het gaat om een hoge energierekening.

Meer dan alleen isolatie

Als een huis niet goed geïsoleerd is, dan kan je stoken wat je wilt maar zodra je de verwarming weer uit zet stroomt de koude lucht je huis weer binnen. De oplossing voor dit probleem is nieuwe Kozijnen op maat. Alleen zo heeft koude lucht geen kans meer om je woning te betreden. Koude lucht blijft buiten en de warme lucht blijft binnen. Zeg maar dag tegen je hoge energierekening als je kiest voor Kozijnen op maat.

 
Door | 2019-01-14T12:42:31+00:00 januari 14th, 2019|Advies, Bedrijfsleven|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie