Accountants verklaring: wij zijn er voor jou!

//Accountants verklaring: wij zijn er voor jou!

Accountants verklaring: wij zijn er voor jou!

Accountants verklaring: wij zijn er voor jou!

Ben jij als onderneming verplicht om een accountants verklaring te hebben? Dan weet jij als geen ander hoe het is om dit te regelen met een accountantskantoor. Gelukkig voor jou en je onderneming zijn wij uniek op onze markt. Wij zijn er namelijk enkel voor jou en jouw financiele gegevens. Zoals je waarschijnlijk al weet, zullen jouw gegevens eerst moeten kloppen voordat je een verklaring zal ontvangen. Wanneer dit dan ook niet het geval is, kan het veel werk zijn om uit te zoeken waar het precies mis is gegaan. En hier zit je niet snel op te wachten. Maar ook hiermee kunnen wij jou en jouw onderneming mee helpen.

 

Onjuiste gegevens

Heb jij contact met ons opgenomen voor een accountants verklaring voor je financiën. Of dit nu is voor een investering of voor je jaarrekening. En je komt erachter dat de gegevens niet juist zijn, dan zullen onze accountants je natuurlijk helpen met het uitzoeken hiervan en het kloppend maken. Wij denken graag met je mee en helpen je altijd waar het mogelijk is. Als de gegevens daarna wel kloppen, zal de verklaring worden overhandigd. Ook voor andere zaken op het gebied van accountancy kan je ons altijd inschakelen. Wij hebben vele vakgebieden binnen accountancy en hebben hier ook verschillende accountants voor. Daarnaast hebben wij de WTA vergunning. Die staat voor Wet Toezicht Accountantsorganisatie. Hierin staat dat onze controles voldoen aan de strengste eisen.

 

 

Is een accountants verklaring ook mogelijk voor andere organisaties?

Je kan ten alle tijden een verklaring bij ons aanvragen. Ook wanneer het voor jouw bedrijf niet verplicht is om er een te hebben. Het voornamelijk voor jezelf ook erg gemakkelijk wanneer je met zekerheid kan zeggen dat jouw boekhouding op orde is. Je kan dan met een gerust hart het volgende jaar ingaan zonder achterstanden of iets dergelijks.

 
Door | 2019-07-03T07:36:35+00:00 juli 3rd, 2019|Bedrijfsleven|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie