Rijschool Hoofddorp voor het hele groene hart

//Rijschool Hoofddorp voor het hele groene hart

Rijschool Hoofddorp voor het hele groene hart

Rijschool Hoofddorp voor het hele groene hart

Woon je midden in het groene hart, in de omgeving van Hoofddorp en je wilt je rijbewijs behalen? Kom dan lessen bij Rijschool Hoofddorp. Wanneer je lest bij rijschool hoofddorp weet je zeker dat je gehoord gaat worden tijdens de lessen. De instructeur die je krijgt toegewezen gaat jou helpen met het voorbereiden op je examen. Daarnaast heeft rijschool hoofddorp een uitgebreid wagenpark met verschillende soorten auto’s. Dus je kan ook aangeven in wat voor een auto je je het fijnst voelt en dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen doen. Hierdoor kan jij of meteen in een grote auto lessen, zodat je gelijk gewend ben aan het besturen van een grote auto. Of je kan in een kleinere auto gaan lessen, omdat je je dan veilig en compact voelt.

Rijles op maat

Rijschool Hoofddorp is niet alleen flexibel met het uitkiezen van een auto, maar je kan ook lessen waar en wanneer je dat wil. Hierdoor kan er vaak wel een les gepland worden in de tijd die jou het beste uitkomt. Zo worden de lessen echt op maat gemaakt voor elke cursist. Met rijschool Hoofddorp zit dat rijbewijs al bijna in je achterzak. Wij doen er alles aan om jou op je gemak te stellen en jou zo veilig mogelijk door het verkeer te laten manoeuvreren.

Theoriecursussen

Ook voor je theorie kan je nu bij ons terecht. Wij verzorgen hele dagen voor een theoriecursus, waarin jij alle stof behandeld krijgt die je op het examen kunt verwachten. Wij geven al vele jaren deze cursus en de cursus wordt ook steeds aangepast, wanneer de examens ook worden veranderd. Zo blijven zowel wij als jij up-to-date als het gaat om de verschillende verkeersregels.  Ook kun je bij ons op de website online proefexamens afleggen, zodat je meteen weet hoe zo’n examen in elkaar steekt.

 

 
Door | 2019-01-16T08:35:35+00:00 januari 16th, 2019|Auto|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie