Occasions Vlaardingen

//Occasions Vlaardingen

Occasions Vlaardingen

Occasions Vlaardingen

Bent u opzoek naar Occasions Vlaardingen? Dan bent u bij onze garage aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een kwalitatief aanbod van scherp geprijsde occasions. Wij hebben vooral Mazda, maar tegenwoordig hebben we ook over een aantal andere merken de beschikking. De meeste auto’s die wij verkopen hebben nog een lage kilometerstand en zijn relatief jong. En dit is natuurlijk ideaal. Een goede auto tegen een scherpe prijs, daar kun je iedereen wakker voor maken. Op onze website kunt u ons actuele aanbod bekijken, ook op onze facebookpagina kunt u de updates zien.

De service van Occasions Vlaardingen

Occasions Vlaardingen staat bekend om zijn goede service. Dit vinden wij ook erg belangrijk en daarom hebben wij daar hard in geïnvesteerd. Het is gelukkig allemaal goed uitgepakt en daarmee staan we nu bekend als een van de beste serviceverleners van regio Rotterdam. Dit wordt je niet zomaar, dit heeft een reden. En dat is dat we altijd klaar staan voor onze klanten. Al gaat het om een kleine reparatie, bij ons kunt u altijd terecht. We kunnen de werkzaamheden efficiënt uitvoeren door de hoogwaardige test-, meet-, en afstelapparatuur. Wanneer er bij een keuring een mankement naar voren komt, die een hoop geld gaat kosten, gaan we hier zorgvuldig mee om en zullen we u hier altijd even over bellen. Maak een afspraak en ontdek het zelf.

Goede airco onderhoud

Bij de Occasions Vlaardingen gaat de airco altijd net wat langer mee dan bij ander autobedrijven. Dit komt omdat wij hier graag periodieke onderhoud aan uitvoeren. Wij vinden namelijk dat een goedwerkende airco een must is in een auto. U kunt bij ons rekenen op een service die gedaan wordt door ervaren monteurs. Zij zullen altijd voor u zorgen als het gaat om auto’s maken. Ook de airco service voeren wij uit op iedere auto.

 
Door | 2018-08-08T13:34:47+00:00 augustus 8th, 2018|Auto|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie