Autoverhuurbedrijf – afgestemd op jouw wensen en behoeften

//Autoverhuurbedrijf – afgestemd op jouw wensen en behoeften

Autoverhuurbedrijf – afgestemd op jouw wensen en behoeften

Autoverhuurbedrijf – afgestemd op jouw wensen en behoeften

Het kan een keer voor komen dat je tijdelijk een auto nodig hebt, maar waar begin je de zoektocht naar de perfecte auto? Er zijn zoveel verhuur bedrijven dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij ons autoverhuurbedrijf staat persoonlijk contact centraal. Wij snappen als geen ander hoe moeilijk het is om het geschikte bedrijf te vinden, waar je ook nog een prettig en gerust gevoel bij krijgt.

Als je in contact komt met ons vragen wij je eerst altijd voor welk doeleinde je de auto nodig hebt en voor welke periode. Aan de hand van jouw persoonlijke antwoorden doen wij je een passend voorstel. Wij stemmen de offerte volledig op jouw af.

Benieuwd wat voor auto’s je kunt huren bij ons autoverhuurbedrijf? Lees snel verder, ik vertel je graag meer over ons wagenpark.

Autoverhuurbedrijf – ons wagenpark

Ons wagenpark is eigenlijk in drie segmenten op te delen. Zo hebben wij een reeks personenauto’s, bestelwagens en vrachtwagens. In elk van deze drie segmenten hebben wij dan weer verschillende auto’s tot je beschikking. Het uitgebreide assortiment kan je komen bekijken in ons wagenpark, of neem een kijkje op de website van ons autoverhuurbedrijf. Wij zijn gevestigd in Zoetermeer, dit is nabij Den haag. Door onze centrale ligging zijn wij uiterst goed te bereiken.

Huurtermijn van onze auto’s

Bij ons zijn de huurtermijnen van de auto’s flexibel in te delen. Zo huur je al een wagen vanaf een dag deel. Maar ook het huren tot enkele weken is bij ons mogelijk. Wist je dat je onze auto’s ook kunt huren met extra’s. Handig als de auto dient als bedrijfsauto. Wij leveren onder andere steekkarretjes en verhuisdekens.

Meer informatie of een offerte aanvragen

Hebben wij je vertrouwen gewonnen en wil je een vrijblijvende offerte aanvragen bij ons autoverhuurbedrijf? Dit doe je door online je reservering te plaatsen. Je kunt echter ook even bellen, een medewerker staat je dan graag te woord!

 
Door | 2019-03-26T11:09:00+00:00 maart 26th, 2019|Auto|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie