Autoschade zelf betalen kan soms voordeliger zijn

//Autoschade zelf betalen kan soms voordeliger zijn

Autoschade zelf betalen kan soms voordeliger zijn

Autoschade zelf betalen kan soms voordeliger zijn

 

Iedere autobezitter weet als geen ander hoe het is om schadevrije jaren op te bouwen. Schadevrije jaren betekent letterlijk dat je geen schade hebt gereden aan jouw auto of aan die van een ander in de jaren dat je een verzekering hebt afgesloten. Wanneer je dan geringe schade aan je auto hebt gereden kan het soms ook beter zijn voor je portemonnee om de autoschade zelf betalen. Hiermee voorkom je dat je je schadevrije jaren kwijt raakt met de daarbij horende no-claim korting. Het is op dat moment misschien veel geld dat je moet uitgeven. Maar als je naar de tijd erna kijkt zal je veel voordeliger uit zijn als je op dat moment de autoschade zelf betalen.

 

Ervaren garage

Als je ervoor kiest om de autoschade zelf betalen, kijk dan wel goed naar de garage waar je je auto laat maken. Luister voornamelijk naar recensies van bekenden, deze zijn namelijk altijd te vertrouwen. Als je een betrouwbare garage zoekt, zit je bij ons aan het goede adres. Wij hebben erkende en ervaren monteurs die graag hun handen laten werken aan jouw auto. Dit doen zij tevens tegen een leuk bedrag en ze kunnen dit ook in korte tijd verrichten. Om een afspraak te maken kun je het beste online kijken. Op onze website is een agenda waar je je afspraak in kunt zetten als er nog plaats is. Je zal vervolgens binnen een werkdag een bevestiging krijgen. Wanneer je een complexer probleem hebt met de auto, is het verstandig om even te bellen naar de garage. Dan kunnen zij je vertellen waar en wanneer je je auto langs kunt brengen, omdat hier soms speciale materialen of vakmannen voor nodig zijn.

Meer informatie over autoschade zelf betalen

Wil je meer informatie over de autoschade zelf betalen? Neem dan even contact op met een van de garages bij jou in de buurt.

 
Door | 2019-02-20T13:42:07+00:00 februari 20th, 2019|Auto|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie