Autoschade Alphen aan den Rijn

//Autoschade Alphen aan den Rijn

Autoschade Alphen aan den Rijn

Autoschade Alphen aan den Rijn

Geen enkele auto eigenaar zit erop te wachten, een dikke deuk in zijn kostbare auto. Toch kan je hier soms helemaal niets aan doen en loop je toch een deuk op ondanks dat je altijd goed oplet op de weg. Het is natuurlijk een optie om de deuk die de auto heeft opgelopen lekker te laten zitten en hem niet te repareren, je negeert de schade dan gewoon en doet net of er niets aan de hand is. En ander alternatief is een stuk kostbaarder, maar dan heb je wel een zo goed als nieuwe auto weer voor de deur staan. De tweede optie is natuurlijk het laten repareren van de auto waardoor de deuk gemaakt wordt. Autoschade Alphen aan den Rijn is de partij die u kunt helpen bij het maken van uw autoschade.

Uitdeuk technieken bij Autoschade Alphen aan den Rijn

Er bestaan verschillende soorten technieken om een deuk uit een voertuig te halen. De technieken zijn in de laatste jaren flink veranderd en verbeterd! En dit komt de netheid en de kwaliteit van het uitdeuk resultaat zeker ten goede! In veel uitdeuk technieken is het vaak niet eens meer nodig om het uitgedeukte oppervlakte na te spuiten omdat het uitdeuken geen krassen of oneffenheden meer achterlaat. De eerste techniek is tevens ook de oudste techniek die wordt gebruikt bij het uitdeuken van een deuk. Wat er gedaan wordt is de deuk van binnenuit met een hamertje naar buiten slaan zodat deze niet meer zichtbaar is. Autoschade Alphen aan den Rijn is hier specialist in.

Spotter

Met een metalen object wordt er een koperen stukje op het te bewerken deel vast gelast. Als dit eenmaal stevig vastzit kan de deuk er met een beetje kracht uitgetrokken worden.

Uitdeuken met een ballon

Onder het oppervlakte van de deuk wordt als het ware een ballon opgeblazen die voor tegendruk onder de deuk zorgt. Omdat de druk zo hoog kan oplopen klapt het ingedeukte oppervlak automatisch terug naar buiten, waardoor de deuk in zijn geheel verdwenen is. Vraag Autoschade Alphen aan den Rijn om de mogelijkheden.

 
Door | 2019-01-14T12:43:00+00:00 januari 14th, 2019|Auto|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie