Snel afvallen doe je met deze 5 handige tips

//Snel afvallen doe je met deze 5 handige tips

Snel afvallen doe je met deze 5 handige tips

Snel afvallen doe je met deze 5 handige tips

Met het nieuwe jaar in zicht hebben veel mensen een voornemen om snel te kunnen afvallen. Ze willen graag alvast werken aan hun bikinibody voor komende zomer! Ben jij daar een van? Volg dan deze 5 handige afvaltips voor snel resultaat.

1. Leer gezond eten

Er zijn ontzettend veel soorten manieren en dieëten, allemaal beloven ze dat snel afvallen binnen je bereik ligt. De een zegt sluit koolhydraten uit, de ander wijst de boze vinger naar vetten. Maar te veel of te weinig van het een of ander is nooit goed. Balans is het toverwoord. Zorg voor een goede balans en gezond eten: voldoende vet, gezonde eiwitten en volkoren producten vol vezels, vitaminen en mineralen. Kies voor voedingsdichte voeding: eten met een hoge concetratie voedingsstoffen, zoals veldsla (ijzer), broccoli, zoete aardappel, avocado, zuurdesembrood. Hoe meer voedingsstoffen je binnen krijgt, hoe minder cravings je krijgt naar ongezonde voeding omdat je lichaam alles binnen krijgt wat het nodig heeft.


2. Drink geen calorieën voor snel afvallen

Drink je suiker in je thee of koffie? Af en toe een glaasje fris of een gezond glaasje vruchtendrank? Doe het niet! Probeer lekkere alternatieven zonder suiker te ontdekken, zoals bubbels met een smaakje en geen toegevoegde suiker, drankjes gezoet met natuurlijke calorievrije stoffen zoals stevia en erythritol. Dit doet je gebit ook veel goeds!

Als je slechts 3 suikerhoudende drankjes op een dag drinkt, kom je al snel op 300 caloriën per dag. Dat lijkt misschien niet veel, maar op jaarbasis zit je dan al snel op 100.000 calorieën. Dat is omgerekend maar liefst 15 kilo! Hier kun je dus een hoop winst maken voor snel afvallen zonder teveel moeite.

Snel afvallen is geen kwestie van welk dieet je volgt, maar verstandige keuzes en gezonde gewoontes!

 
Door | 2018-01-05T12:03:17+00:00 januari 5th, 2018|Afvallen|0 Reacties

About the Author:

Met passie voor teksten en content.

Geef een reactie