Winkeliersvereniging

//Winkeliersvereniging

Winkeliersvereniging

Winkeliersvereniging

Wanneer u een winkel heeft in een groot winkelcentrum, komt het vaak voor dat er gebruik wordt gemaakt van een Winkeliersvereniging. Dit is erg handig wanneer er gemeenschappelijke acties ontstaan vanuit een vereniging. Op die manier sta je op verschillende gebieden veel sterker. Want wanneer je iets collectiefs gaat doen, sta je altijd sterker tegenover verschillende instanties. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je wel gezamenlijk afspraken moet maken en daar dus ook aan moet houden. Wanneer je dit niet doet is het natuurlijk niet handig. Je maakt in een vereniging als deze afspraken over openingstijden, koopavonden en koopzondagen. In veel gevallen ontbreekt dit en dat is erg jammer. Wanneer een koper het centrum in loopt, is het natuurlijk fijn dat alle winkels waar hij moet zijn ook open zijn.

Goede afspraken zorgen voor een ijzersterke Winkeliersvereniging

Wij maken graag goede afspraken met u, omdat dit ook erg belangrijk is voor uw Winkeliersvereniging. Wij helpen u graag met het personaliseren van het winkelgebied en daarbij kijken we wat er geregeld kan worden. We kunnen zo effectief mogelijk opereren met de volledige medewerking. Wil je meer weten over ons, neem dan direct contact met ons op. Naast het opzetten van de vereniging kunnen we ook andere diensten betrekken op uw organisatie.

Aanvullende diensten bij ons

We zetten niet alleen een Winkeliersvereniging op met u en andere winkels, maar gaan ook zeker met u rond de tafel met u voor eventuele acties als een winkelgroep zijnde. Zo kunt u vaak leuke combinatieacties maken die gelden voor verschillende winkels in een winkelcentrum. Wanneer je elkaar sterker maakt als winkelgroep, heb je kans dat je meer klanten verkrijgt ook door andere winkels in je winkelgroep. We gaan graag samen werken aan een sterke groep met winkels. We zouden u graag direct kunnen zien, zodat we u kunnen helpen als groep.

 
Door | 2019-01-14T12:44:11+00:00 januari 14th, 2019|Advies|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie