kozijnen vervangen

//kozijnen vervangen

kozijnen vervangen

kozijnen vervangen

Bij oude houten kozijnen kan het hout gaan rotten. Zodra u houtrot constateert en dit is nog niet over het hele houten kozijn dan zijn er op de markt diverse middeltjes die het houtrot tegen gaan. Als het houtrot zich al over het gehele kozijn heeft uitgespreid, dan zij de kozijnen zonder twijfel aan vervanging toe. Dit kunt u herkennen aan verf die afbladdert en niet meer aan het hout hecht. Wanneer uw houten Kozijnen vervangen moeten worden, kunt u de volgende kozijnen beter van aluminium of kunststof nemen. Deze kozijnen gaan namelijk heel veel langer mee en ze hebben weinig tot geen onderhoud nodig.

Aluminium kozijnen vervangen

Ook aluminium kozijnen kunnen na jaren vervangen moeten worden. De levensduur van aluminium kozijnen is aanzienlijk langer dan die van houten kozijnen, maar toch moeten deze ook ooit eens vervangen worden. De verslechtering vooral te herkennen aan de verkleuring en de krassen. Verouderde kunststof kozijnen vervangen is noodzakelijk wanneer er barsten, scheuren of diepe krassen te zien zijn. Deze verouderingen zijn moeilijk te herstellen en daarom zijn de kozijnen in dat geval aan vervanging toe. Gelukkig gaan er tientallen jaren overheen voordat kuststof. Wanneer u het kozijn laat vervangen wordt er vaak aangeraden om niet alleen het kozijn te vervangen, maar ook de het glas van de kozijnen te laten vervangen. Dit voorkomt schade en levert u een lagere energierekening op. Wanneer kozijnen namelijk aan vervanging toe zijn, is het glas dit vaak ook. Glas heeft te maken met isolatie en daarbij met het warmen of verkoelen van het huis. Hierop kunt u besparen wanneer u nieuw glas heeft.

Contact

Wilt u een goede glaszetter en een echte professional op het gebied van kozijnen vervangen? Neem dan vrijblijvend contact op met De Noorder bv, zij zijn de specialist op het gebied van glas.

 
Door | 2019-01-14T12:42:47+00:00 januari 14th, 2019|Advies|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie